Opi Valmistamaan
Ravintolatasoista Ruokaa Kotona Hans Välimäen Opastuksella
Suomen ensimmäisen kahden Michelin-tähden kokin, Hans Välimäen, Huippuvalmennuksessa opit maukkaan ruuanlaiton salaisuudet.
Kurssilla opit muun muassa:
- Maistamaan ja maustamaan ruokaa ammattilaisen tavoin
- Arjen bravuurireseptit ja video-ohjeet Hansin vinkkien kanssa (opit myös valmistamaan omia bravuurireseptejä)
- Kuinka vähennät sotkua ja ruoan valmistamiseen käytettyä aikaa
Saa uutta into arjen kokkaamiseen Hansin kanssa ja liity kurssille nyt!
Liity nyt kurssille 47€! (norm. 97€)Perusteet Kuntoon
Kurssilla opit mitä välineitä tarvitset helppoon ja maukkaaseen ruuanlaittoon ja kuinka valitset ja valmistat oikeat raaka-aineet.
Palkinnon Voittaneita Reseptejä
Hans Välimäki näyttää kädestä pitäen kuinka valmistat herkullisia ruokia, joista saat palkintojen arvoiset reseptit arkeen ja juhlaan!
Opi Kokkien Salaisuudet
Hans paljastaa kurssin aikana useita ammattikokkien niksiä, joilla ruuanlaitosta tulee helpompaa ja ruuasta maukkaampaa.
Kuulostaako tutulta?
- Arkiruoka maistuu tylsältä, ideat uusien ruokien suhteen ovat lopussa tai kokkaat samoja ruokalajeja viikosta toiseen
- Et osaa oikein hyödyntää muita mausteita kuin suolaa ja pippuria
- Olisi kiva kokeilla jotain uutta tai saada muutama bravuuriresepti erityistilaisuuksia varten
- Ruuanlaitto tuntuu stressaavalta, aikaa vievältä tai sotkuiselta
- Olisi kiva saada enemmän nautintoa itse valmistetusta ruuasta
Tällä kurssilla autamme ratkaisemaan kaikki nämä ongelmat. Tule mukaan kurssille, jolla kahden Michelin-tähden kokki Hans Välimäki paljastaa ammattikokkien salaisuudet ja kertoo, kuinka voit valmistaa huippuravintolatasoista ruokaa kotioloissa.
Haluatko ostaa kurssin lahjaksi?
Voit ostaa kurssin lahjaksi tästä. Lahjatilaus toimii seuraavasti: saat tilauksen jälkeen sähköpostilla koodin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Saaja voi lunastaa kurssin koodia käyttämällä.
Osta kurssi lahjaksiValmennuksen sisältö
Kurssin aikana opit laittamaan useita herkullisia ruokalajeja, kuten esim. parsaa hollandaisen ja entrecote-pihvin.
1. Peruskurssin esittely
2. Keittiön tarvikkeet
3. Keittiön perusraaka-aineet
4. Parsaa hollandaise
5. Maistaminen ja maustaminen
6. Vihreä salaatti ja viinietikkakastike
7. Rapeaa kanaa, parmesanparsakaalia ja chilimajoneesia
8. Entrecote, paahdetut perunat, hovimestarin maustevoi ja paistettu paksoi
9. Hansin matka kahden Michelin tähden kokiksi
10. Loppusanat
Kurssin reseptikirja sisältää herkullisia, ennen julkaisemattomia Hansin reseptejä
Kurssin hintaan kuuluu Hans Välimäen eksklusiivisesti tätä kurssia varten suunnittelema reseptikirja. Kaikki reseptit ovat Hansin tätä kurssia varten suunnittelemia, eikä niitä ole mahdollista saada muualta. Reseptit valmistetaan kurssin aikana ja pääset seuraamaan myös videolta, miten ne valmistetaan.
10 oppituntia videosisältöä
Kurssi sisältää 10 video-oppituntia opetussisältöä, jonka aikana Hans Välimäki opettaa sinua tekemään ravintolatasoista ruokaa kotona.
4 uniikkia ateriakokonaisuutta
Kurssin aikana kokkaat Hansin kanssa 4 uniikkia, huippuravintolatason ateriakokonaisuutta, jotka Hans on suunnitellut vain tätä kurssia ja arkikokkausta varten. Kokeile miltä Välimäen herkut maistuvat omassa keittiössä!
14 päivän tyytyväisyystakuu
Kurssillamme on täysi 14-päivän rahat takaisin -takuu. Jos olet mistä tahansa syystä tyytymätön kurssiin, lähetä meille vain sähköpostia ja palautamme rahasi.
Esimerkki kurssilta: Parsaa Hollandaise
Tässä näet esimerkin kurssin materiaaleista. Esimerkkivideolla Hans Välimäki kertoo parsasta ja sen käsittelystä. Liity mukaan kurssille, niin saat tuntikaupalla videomateriaalia ja kurssia varten räätälöidyn reseptikirjan ála Hans Välimäki.
Pekka, 38v, Helsinki
"Ennen kuin kävin tämän kurssin, laitoin ruokaa lähinnä polttoaineeksi. Kun opin Hansilta miten ruuasta saa maistuvaa, innostuin yhä enenevissä määrin ruuanlaitosta ja nyt saan jatkuvasti kehuja perheeltä maukkaista aterioista!"
Reija, Tampere
"Hei, Tarkennan vielä: ei vain kiitos vaan SUURkiitos Hans Välimäelle aivan loistavista kursseista.
Hienosti toteutettuja ja ehdottomasti yhä parempaan ruoanlaittoon innostavia!
Hyviä reseptejä, eritoten kastikkeet, risotto, kaikki! Ja pienet niksit..
Terveisin tyytyväinen tilaaja,
Reija"
Perttu, Oulu
"Kurssi antoi paljon uusia ideoita ja hyviä reseptejä arkeen. Sienirisotto on ollut monen vieraan suosikki!"
Anne, Espoo
"Suosittelen lämpimästi Hansin ruoanlaiton kursseja. Olen saanut niistä monta hyvää käytännön vinkkiä ja mikä parasta, ihan uutta intoa kokkaamiseen. Reseptit ovat kerta kaikkiaan herkullisia."
Usein kysyttyä
Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä [email protected].
Mitä opin kurssin aikana?
Koska kurssi alkaa ja loppuu?
Kuinka kauan kurssi on käytössäni?
Millä maksutavoilla voin maksaa kurssin?
Entä jos kurssi ei olekaan minulle sopiva?
Haluatko viedä ruoanlaittotaitosi uudelle tasolle?
Kokeile 14 päivän ajan - jos et tunne kokkaavasi ravintolamestarin tavoin, saat rahasi takaisin - ilman kysymyksiä.
Liity mukaan Hansin kurssille nyt hintaan 47€! 👉Hans Välimäki on kansainvälisesti tunnustettu ravintoloitsija ja keittiömestari
Hansin paremmin tuntevat saattaisivat kuvailla häntä äkkipikaiseksi ja kärsimättömäksi, mutta myös äärimmäisen intohimoiseksi, keittämiselle ja hyvälle ruoalle omistautuneeksi mestariksi. Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä. Vuosina 1998-2013 toimineelle ravintola Chez Dominiquelle myönnettiin yksi Michelin-tähti vuonna 2001 ja kaksi tähteä vuonna 2003, jotka se säilytti ravintolan sulkemiseen asti.
Ravintoloiden lisäksi Välimäki on suomalaisille TV:stä tuttu. Vuosien varrella mm. Kokki sota, Top Chef Suomi, Hansin matkassa sekä viimeisimpänä Kuppilat Kuntoon Hans Välimäki ovat keränneet katsojat ruutujen äärelle.
Liity kurssille nyt hintaan 47 €! 👉